Kurser

Dansearrangementer 2019

  

Sommer

og

efterår

2019
DANS HELLIGE DANSE MED BRUDER GEORG

10. - 11. august 2019

Igen i år er det muligt at træde dansen med den glade dansemunk Bruder Georg fra Tyskland.

Bruder Georg skriver om dansen: 

"Mennesker der bevæger sig dansende oplever livsglæde. Det handler ikke kun om kropslig fitness eller danseelegance, men om sjælelige og åndelige erfaringer. Dans er befriende, rensende, helende, styrkende, opløftende. Dans forbinder og lader én opleve fællesskab. Den åbner for dybder i det indre og for døre udadtil.


De Hellige Danse fejrer det tidløse Nu som mødested mellem menneskelig og guddommelig virkelighed.

Gennem musik, sang og dans oplever vi os selv som en del af skabelsen. For mange åbnes i de Hellige Danse muligheden for et møde med Gud uden ord."

"Alle mine lærere er døde - undtagen stilheden" (W.S. Mervin)


Bruder Georg er franciskanermunk og bobler af livsglæde, danseglæde og kærlighed til Gud. Han er en levende underviser og har i mange år undervist i Hellige Danse, bl.a. i sit kloster i Dietfurt, hvor kurset hedder "Sakraler Tanz und Meditation". Han er uddannet hos Gabriele Wosien for ca. 25 år siden, og startede sin egen uddannelse i "Sakraler Tanz zum Segen Aller" i 2004. Br. Georg er medunderviser på klosterets zen-meditationskurser. Han arbejder desuden som klovn. Hans hjemmeside er: www.brother-tschortsch.de


Det praktiske:

Weekenden d. 10. - 11. august

Tid: Lørdag kl. 10.30 - 17.30

        Søndag kl. 10.30 - 16.30

Pris: 1000 kr. inkl. kaffe/te og kage

Sted: Rudolf Steiner Skolen, Kvistgård Stationsvej 2, Kvistgård


Tilmelding og yderlige oplysninger:

Karin Mortensen: tlf. 49 71 81 88 (ikke sms) eller via "kontakt" her på hjemmesidenNye dejlige dansemuligheder til efteråret er i støbeskeen - så hold øje med hjemmesiden her :)